Klik hier voor het nieuwsarchief
21/06/2024 - Miniviering voor thuis

Hoewel er deze zondag een eucharistieviering is in de kerk, hebben onze vrijwilligers toch opnieuw een mooie miniviering gemaakt. Deze viering is speciaal voor gezinnen met jonge kinderen. Je vindt de tekst hier.
12/06/2024 - Bezinning voor dames

Eens in de maand vindt er in onze kerk een bezinningsochtend voor dames plaats. Dit biedt een gelegenheid om in een sfeer van persoonlijk gebed en meditatie na te denken over je relatie met God en de invloed hiervan op je dagelijks leven.
Na de mis van 8.45 uur is er rozenkransgebed en vanaf 9.30 uur tijd om een gesprek te hebben met de priester en/of het sacrament van boete en verzoening te ontvangen. Om 10.00 uur is er meditatie van de priester, gevolgd door een gewetensonderzoek. Het programma wordt afgesloten met een voordracht, waarna er tijd is voor koffie en gezellig samenzijn.

Ter info: deze bezinning is altijd op de woensdag van de eerste volle week van de maand. In 2024 op 3 juli, 7 augustus, 4 september, 9 oktober, 6 november en 4 december.
28/05/2024 - Thema-avond

Op maandag 24 juni 2024 is de laatste thema-avond van dit seizoen. We gaan de vakantieperiode in. Misschien gaat u pelgrimeren. In ieder geval zal dat deze avond het onderwerp zijn: Pelgrims van hoop, het thema voor het heilig jaar. We nemen een voorschot hierop. Met elkaar en met diaken Nieuwenhuis gaan we op pad.
Omdat het de laatste avond van het seizoen is, sluiten we deze op een gezellige manier af.
21/05/2024 - Even bijpraten

Sinds we in onze locatie weer een gebouwenbeheerder en een meerjarig onderhoudsplan hebben, wordt veel van het achterstallig onderhoud opgepakt. Dat zijn vaak intensieve klussen die goed begeleid moeten worden.
Daarnaast komen er ook regelmatig meldingen binnen van parochianen die constateren dat er iets kapot is, dat er wat snoeiwerk nodig is of dat er iets anders moet gebeuren. Al met al veel werk waar we structuur in willen brengen.

Binnenkort wordt het voor alle parochianen mogelijk om via de website een melding te doen bij de locatieraad. Deze meldingen worden dan verzameld in een lijst, zodat iedereen (op diezelfde website) kan zien welk werk er wordt verzet en wat de status is van al die werkzaamheden.
Deze lijst helpt ons als locatieraad ook om, wanneer een klus is uitgevoerd, dit terug te melden aan diegene die de melding heeft gedaan.

De lijst zal niet alleen kunnen worden gebruikt voor werkzaamheden aan de gebouwen of aan de terreinen rond de kerk. Parochianen kunnen namelijk ook problemen, suggesties, vragen en andere signalen melden op het gebied van financiën, organisatie, communicatie, gemeenschap en dergelijke. Ook van die meldingen zal straks iedereen op elk moment kunnen zien hoe het er voor staat.

Zo willen we het elke keer een beetje beter maken.

De locatieraad
_ _________________________
25/04/2024 - Op zomerkamp!

Na de succesvolle editie van 2023 organiseert het aartsbisdom Utrecht ook in 2024 weer een kinder- en tienerkamp. Beide zomerkampen vinden van 3 tot en met 8 augustus plaats op kampeerboerderij De Heidebloem in Haarle. Aanmelden kan tot 30 juni.

Ga je mee op wereldreis?
De kinderen gaan in één week de wereld rond! De reis gaat over het land, door de lucht en over het water. Op reis gaan ze heel veel spelletjes doen, zwemmen, knutselen en lekker eten. Tijdens de vieringen en de catechese luisteren ze naar verhalen uit de Bijbel en leren ze van de reizen van onder anderen Abraham en Paulus.
Ben jij tussen de 7 en 12 jaar, en heb je zin om mee te gaan op deze onvergetelijke reis? Pak dan je koffer en stop hem vol met alles wat je mee wilt nemen. De organisatie heeft er al veel zin in!

Feestweek
Kerstmis in de zomer? Pasen in augustus? Op tienerkamp kan het! Tienerkamp 2024 wordt dé ultieme feestweek waarin alle grote feestdagen van het jaar zijn samengebracht. Met veel leuke, spannende en uitdagende activiteiten en interessante catecheses gaan we er een feestelijke week van maken. Maar het wordt natuurlijk pas écht een feest met jou erbij, dus meld je snel aan! Pepernoten, een heerlijk kerstdiner en paaseieren zijn inbegrepen!

Meer informatie: www.aartsbisdom.nl, of mail naar: