Klik hier voor het nieuwsarchief
16/06/2021 - Mis vervalt

Op donderdag 1 juli vervalt de mis om 8.45 uur. Op die tijd worden de lauden gebeden, aangevuld met de lezingen van de dag.
15/06/2021 - Missen vervallen

Op dinsdag 22 juni vervalt de mis om 19.00 uur. Om 8.45 uur worden die dag de lauden gebeden, aangevuld met de lezingen van de dag. Aansluitend is er uitstelling van het Allerheiligste tot 10.00 uur.
Op vrijdag 25 juni vervallen de vespers om 18.30 uur en de mis om 19.00 uur. Om 8.45 uur worden die dag de lauden gebeden, aangevuld met de lezingen van de dag.
04/06/2021 - Verruiming naar 90 personen

Vanaf 5 juni mogen er weer meer mensen in de kerk. De Nederlandse bisschoppen hebben bepaald dat 15% van de beschikbare plaatsen gevuld mag worden. Voor de Nicolaaskerk betekent dit dat er dus 90 personen welkom zijn bij de vieringen.
24/05/2021 - Zomers verzoek

Vindt u het ook zo heerlijk om eens rond te kijken in een andere kerk? In het buitenland of in een naburig dorp, het blijft bijzonder.

Ook wij willen toeristen en andere geïnteresseerden de gelegenheid bieden om onze kerk van binnen te bezichtigen. Daarom zullen we net als andere jaren de kerkdeuren openen op zaterdagen in de zomervakantie. Dit jaar zal dat zijn van 17 juli tot en met 28 augustus. Bezoekers zijn welkom tussen 12.00 uur en 16.00 uur.
Vindt u het misschien leuk om op een van deze zaterdagen aanwezig te zijn en bezoekers wegwijs te maken? Laat het ons weten!
Voor vragen of aanmeldingen kunt u contact opnemen met de leden van de pastoraatgroep. Bijvoorbeeld via .
24/02/2021 - Zomerkamp

In 2021 organiseert het aartsbisdom Utrecht weer een kinder- en tienerkamp. Beide zomerkampen vinden plaats op kampeerboerderij De Heidebloem in Haarle van 31 juli tot en met 5 augustus.

KINDERKAMP 'Vrienden voor het leven'
Het is leuk om vriendjes en vriendinnetjes te hebben. Vriendschap is belangrijk. In de verhalen over Jezus merk je dat ook. Als Hij aan zijn opdracht begint, kiest Hij eerst twaalf vrienden uit om met Hem mee te gaan. Onderweg krijgt Jezus ook nieuwe vrienden, zoals Lazarus en zijn zussen Martha en Maria, en Zacheus de tollenaar. En Jezus bewondert ook de vriendschap van de sterke mannen die hun verlamde kameraad héél voorzichtig in een gat door het dak laten zakken om hem zo dicht mogelijk bij Jezus te brengen. Mooie verhalen waar we samen naar gaan luisteren en over na gaan denken. Natuurlijk gaan we tijdens het kamp heel veel leuke spelletjes doen, lekker naar het bos, knutselen, zwemmen én vrij spelen als echte vrienden. Kortom: Wil jij vrienden maken voor het leven? Meld je dan zo snel mogelijk aan!

- Voor kinderen van 7 t/m 12 jaar
- Kosten: € 125 per kind. Als er meerdere kinderen uit een gezin meegaan, is er een speciaal tarief van € 75 per extra kind.
- Aanmelden via www.jongaartsbisdom.nl
- Meer informatie: of bellen: 06 29015399.

TIENERKAMP 'Heroes only'
Ook deze zomervakantie organiseert het bisdom weer een bijzonder tienerkamp. Deze keer is het thema 'Heroes only'. Deelnemers zullen verschillende helden ontmoeten, zowel bijbelse als eigentijdse helden. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de held die jij bent! Je krijgt de kans om jezelf te bewijzen met uitdagende spellen, mysterieuze uitstapjes en spannende catecheses. Doe je mee?
Jij bent toch ook een held?

- Voor tieners van 13 t/m 16 jaar
- Kosten: € 145 p.p. Als er meerdere tieners uit één gezin meegaan, is er een speciaal tarief van € 95 per extra tiener.
- Aanmelden via www.jongaartsbisdom.nl
- Meer informatie: of bellen: 06 29015399.