Nieuwsbericht
Klik hier voor meer nieuws
22/01/2021 - Lezen in de Veertigdagentijd

Wist u dat er de komende tijd twee boekjes uitkomen? Om thuis te bidden, in de Bijbel te lezen en te mediteren.

Dagelijks Woord
De Katholieke Bijbelstichting heeft een nieuw bijbelleesrooster uitgebracht: 'Dagelijks Woord'. Het bestaat uit twee delen: het eerste loopt van de eerste zondag van de Advent tot Aswoensdag (17 februari). Deel twee loopt van Aswoensdag tot het einde van het kerkelijk jaar.

In deze uitgave staan de lezingen van de dag aangegeven, een bijbelvers, een korte overweging en een gebed. De prijs zal ongeveer €4,50 bedragen. Bij grotere aantallen is er korting.
Wilt u het laten weten als u dit boekje wilt hebben, dan kunnen we dit in meervoud bestellen. Opgave bij Gabriëlle Nieuwenhuis via . Graag voor 10 februari.

Het Woord onder ons
Voor de Veertigdagentijd is er ook nu weer 'Het Woord onder ons'. Dit boekje wordt uitgegeven door de beweging Charismatische Vernieuwing. Iedere dag is er een bijbeltekst met overweging en gebeden. Er staan ook een aantal grotere overwegingen in en een gewetensonderzoek.
Ook dit boekje kunt u tot 10 februari reserveren bij Gabriëlle Nieuwenhuis via . Een aantal exemplaren liggen in het secretariaat. In het boekje is een acceptgiro ingesloten voor een bijdrage.