Welkom
Rond Kerst 2024 wordt voor het 29ste achtereenvolgende jaar de kerststallenroute in Baarn georganiseerd. In 350 Baarnse tuinen staan kerststallen, die zichtbaar zijn vanaf de openbare weg. Men kan de route op eigen gelegenheid afleggen, bij voorkeur lopend en fietsend, maar ook per auto is mogelijk. De kerststallenroute kent een grote variatie: stallen, schilderijen, kinderkerststallen, wandkleden, et cetera. Deze kerststallen en kersttaferelen zijn voor het overgrote deel door de deelnemers zelf gemaakt.

Ook 's avonds zijn de stallen goed te bezichtigen. Ze zijn goed verlicht, maar het is wel aan te raden een lichtje mee te nemen voor hen die de route niet uit hun hoofd kennen. De stallen zijn te herkennen aan de witte sterren en bij veel kerststallen staat een QR-code waarmee u meer informatie over die stal kunt krijgen.

De stallen staan in elk geval van 18 december 2024 tot en met 6 januari 2025. De routebeschrijving is via deze website te downloaden of met de mobiele telefoon te bekijken via Google Maps. De route loopt van het Cantonspark via de Nicolaaskerk naar Hoog Baarn en via de Brink weer terug, maar men kan overal beginnen. Het is in totaal ongeveer vijf kilometer.