Nieuwsbericht
Klik hier voor meer nieuws
20/03/2024 - Even bijpraten

Deze keer staat onze update volledig in het teken van moderne communicatie. Sinds kort heeft ons secretariaat namelijk een nieuw telefoonnummer: 06-35631227. Aan de vorm ziet u al dat het een mobiel nummer is. Dit maakt ons wat flexibeler en de mogelijkheid van het gebruik van de voicemail vergroot de bereikbaarheid.

Het oude, vaste telefoonnummer zal nog wel een paar maanden bereikbaar blijven, maar over niet al te lange tijd zal deze lijn worden opgezegd. Dat scheelt weer in de kosten, want tegenwoordig is mobiele telefonie goedkoper dan een vaste lijn.

Een andere wijziging die de komende maanden zal worden doorgevoerd, betreft de e-mailadressen. Momenteel hebben wij in onze locatie mailadressen die eindigen op , maar dat zal dus veranderen. Om praktische redenen en om het beheer te vergemakkelijken zullen we de adressen aansluiten op onze eigen domeinnaam, namelijk .

Een dergelijke mailmigratie is een intensieve operatie die grotendeels achter de schermen zal plaatsvinden. De vrijwilligers die een mailadres van de Nicolaaskerk gebruiken, zullen door ons worden benaderd voor de overgang. Bij de meesten zal dat een fluitje van een cent zijn, bij een enkeling een lastig klusje dat wij goed zullen begeleiden.

Zo maken wij onze bereikbaarheid en de onderlinge communicatie steeds weer een beetje beter.