Klik hier voor meer nieuws
21/11/2023 - Ga mee op avontuur!

Tijdens de kerstverhalenroute op zondagmiddag 17 december 2023 worden in Baarn vijf verhalen verteld. Hiervoor zetten vijf kerken de deuren open. Op deze locaties is er een sfeervolle beleving én krijg je een Gift of Christmas, die samen ook een verhaal vormen.

Al wandelend of fietsend ontdek je daarbij verschillende kerststallen, onderdeel van de kerststallenroute Baarn. De kerstverhalenroute is een beleeftocht voor jong en oud, voor gezinnen, scholen en verenigingen.
Vanaf zondag 26 november 2023 tot en met zondag 10 december 2023 kun je je online aanmelden via de website kerstverhalenroutebaarn.jouwweb.nl. Na aanmelding ontvang je uiterlijk 15 december 2023 per e-mail een startluisterverhaal en de routestrippenkaart.
Het slot van het verhaal wordt tijdens Kerstmis in de deelnemende kerken verteld. Je ontvangt dan ook een miniboekje met het complete verhaal (één exemplaar per groepsaanmelding). Deelname vraagt een kleine bijdrage van € 5,00 per groep.
De kerken staan voor iedereen open om te komen luisteren. Gezinnen en groepen die zich hebben aangemeld, krijgen met de routestrippenkaart voorrang bij entree én de Gifts of Christmas.