Nieuwsbericht
Klik hier voor meer nieuws
21/04/2021 - Vooruitkijken

Nu het vaccinatieprogramma vordert, kunnen we ook voorzichtig vooruitkijken naar het einde van de coronacrisis. Het zou fijn zijn om weer zorgeloos naar de kerk te kunnen komen, zonder al die regels die nu gelden. Tegelijkertijd zijn wij als geloofsgemeenschap gespaard gebleven van grote golven coronabesmettingen. Daar mogen we blij om zijn, want met veel ouderen in ons midden is dat toch wel een zorg.

Vooruitkijken doen we ook op ander gebied, namelijk met betrekking tot het secretariaat. Na het overlijden van onze geliefde secretaresse Nanda hebben we geprobeerd alles zo goed mogelijk draaiende te houden. Dat lukt aardig, maar we hebben met een blik op de toekomst ook wat veranderingen voor ogen.

Wat we zien is dat er veel behoefte is bij mensen om even binnen te lopen in het secretariaat voor een kop koffie en wat gezelligheid. Hierin was Nanda onovertroffen. Deze gelegenheid willen we in stand houden, maar het is natuurlijk wezenlijk anders dan secretarieel werk, wat ook gedaan moet worden. Binnenkort hoort u meer hierover.

De locatieraad en de pastoraatgroep