Informatie
Nicolaas Beetslaan 9

Dochter Kim en vader Coen Reinders hebben deze kerststal in 2022 gemaakt. Alhoewel Kim niet meer in Baarn woont, vond ze het erg leuk om aan deze kerststal mee te werken. Bij de kerststallenroute in 2021 viel het ons op dat er steeds meer kerststallen kwamen maar relatief weinig in de Pekingparkbuurt waar wij wonen. We hopen dat er in onze buurt nog vele kerststallen bij mogen komen. Het idee met betrekking tot onze kerststal is gezamenlijk bedacht. Kim heeft meer het schilderwerk gedaan, Coen meer het timmerwerk.

Meedoen is snel bedacht, maar wat ga je daarna maken en toevoegen aan de kerststallenroute? We wilden niet meedoen met een traditionele kerststal. Al pratende kwam er een nieuwe versie van een kerststal uit. Enerzijds nog herkenbaar maar anderzijds ook modern. Aan de bezoeker stellen we een vraag en wij hopen dat dit inspiratie geeft en aanzet tot denken. Wij hebben de ambitie om voor lange tijd mee te doen en elk jaar met een andere vraag te komen.

Veel plezier, wij wensen jullie een mooie kerststallenroute. Maak er een mooi kerstfeest van en we wensen iedereen een gelukkig 2023 met veel geluk en voorspoed!


Naar deelnemende stallen