Informatie
Molenweg 49

Op Molenweg 49 in Baarn schittert dit jaar een prachtige kerststal die aan de rand van de oprit is geplaatst. Wat deze kerststal extra bijzonder maakt, is dat deze met liefde en toewijding is gemaakt door de kinderen des huizes. Een plezierig staaltje van creativiteit prijkt nu trots voor het huis en het is een blikvanger voor iedereen die voorbij wandelt of rijdt.
De figuren in de stal brengen het klassieke kerstverhaal tot leven. De kinderen hebben hun eigen interpretatie en creativiteit toegevoegd, waardoor de kerststal een persoonlijk tintje heeft gekregen.
De kerststal nodigt voorbijgangers uit om even stil te staan en te genieten van dit prachtige tafereel. Het zorgt voor een gevoel van samenhorigheid en deelt de vreugde van het kerstseizoen met de hele gemeenschap.
De kerststal op Molenweg 49 is niet alleen een teken van de feestelijke tijd van het jaar, maar ook een symbool van de familietradities en de betrokkenheid van de kinderen bij het vieren van Kerstmis. Het is een herinnering aan de eenvoudige vreugde en warmte die deze feestperiode met zich meebrengt, en het laat zien dat de ware geest van Kerstmis in de eenvoudige, liefdevolle gebaren van gezinnen te vinden is.

Naar deelnemende stallen