Informatie
Leestraat 41

Dit jaar (2022) doen wij voor het eerst mee met onze zelfgemaakte kerststal. Wij zijn in 2020 in Baarn komen wonen en zeiden toen al tegen elkaar dat we ons absoluut bij dit briljante initiatief wilden aansluiten. En nu is het dan eindelijk zo ver!

Onze kerststal is helemaal zelf gemaakt en daarvoor gaan de credits naar de man des huizes. Onze stal bestaat voor bijna 100% uit materialen die we nog hadden liggen. Dat vinden we ook eigenlijk altijd het leukst: weer iets nieuws maken van gebruikte of oude spullen. De kerstfiguren die in onze stal staan, zijn wat abstracter dan de normale kerstfiguren en voor zover we weten zijn ze in deze vorm nog nergens in Baarn te vinden (al weten we dat niet helemaal zeker met 300+ stalletjes). Ondanks de abstractie van de figuren is het in ieder geval heel duidelijk wie er allemaal in de kerststal staan!

In de Leestraat zijn op dit moment nog maar twee kerststallen te vinden. Maar wie weet zorgt onze deelname voor inspiratie voor andere bewoners van onze straat om zich volgend jaar aan te sluiten.

We wensen iedereen fijne feestdagen en veel kijkplezier bij onze kerststal en alle andere mooie kerststallen!

Hartelijke groeten,

De familie Van Dijk
(Menno, Marjolein en Olivier)


Naar deelnemende stallen