Informatie
Ferdinand Huycklaan 49

Van klushuis naar klusstal

'Joehoe', daar kwam de buurvrouw aan, zwaaiend met een stapeltje papieren in haar hand, 'echt iets voor jullie, dit!' Ze gaf me een brief met tekst en uitleg over de kerststallenroute in Baarn. We kletsten wat en ze maakte ons enthousiast om mee te doen met deze activiteit. 'Kun je leuk je creativiteit in kwijt. Daahaag!' sloot ze af. En samen met haar honden verdween ze de bocht om.
Ik keek naar mezelf; trui onder de verf, kwast in mijn hand, keek naar ons net gekochte huis waar nog wel wat te klussen viel en liep naar binnen waar Rob met zaag en hout in de weer was. 'Zin in nog een klusje?' vroeg ik?

En zo kwam het dat we, in al het materiaal in en rondom ons huis, opeens een engel, koning of een schaapje zagen en verlegden we even onze prioriteit van klushuis naar klusstal.
Met veel plezier hebben we dan ook staan knutselen. Deze kerststal is volledig gemaakt van bouwmaterialen die we hadden liggen en met een beetje aanvulling vanuit het atelier van Robs mama, die graag creatief bezig is en ons wist te verrassen met de ontbrekende onderdelen (kurken bolletjes voor de hoofden en wat look-a-like mirre, goud en wierook). Toen we in een nabijgelegen kluswinkel in een donker, vergeten hoekje ook nog de grote glazen bak troffen, was dit project compleet; onze stal was af!

Nu ons huis nog... ;-)

Geniet van de mooie tocht die je aan het maken bent. Leuk dat je ook even hier kwam kijken!

Fijne dagen,
Rob & Marlieke, Boet en Olle


Naar deelnemende stallen