Informatie
Ferdinand Huycklaan 51

Deze grote kerststal hebben wij gekocht van een familie uit West-Zaan. Toen wij de kerststal in 2017 kochten, vertelde de familie ons dat de kerststal lang geleden was gebouwd door een bekende Baarnse kerststalbouwer. Helaas weten wij zijn naam niet.

Deze heer heeft de stal in opdracht van een familie gemaakt, maar de stal werd nooit opgehaald. De kerststal ging vervolgens in de verkoop en is via omwegen, onder andere via West-Zaan, toch weer in Baarn terecht gekomen.

We zijn blij dat de kerststal weer in Baarn staat en geven hem graag een mooi plekje. Om de kerststal een beetje "hedendaags" te maken, hebben we er een Volkswagen-busje in gezet met een dikke bekeuring onder de ruitenwisser. Ook hebben we er hondenbeeldjes bij gezet, dit met een knipoog naar de hondentrimsalon die binnenkort gevestigd is op dit adres. De TL-balk hebben we vervangen door wat sfeerverlichting. Al met al een prachtig geheel!

Wij beleven veel plezier aan de stal en verheugen ons ieder jaar weer om hem in de tuin te zetten.
Na het struinen in het bos op zoek naar groene takken om het geheel af te maken, kan de Kerst wat ons betreft echt gaan beginnen!

Familie Blekxtoon - Vos - van de Pol

Naar deelnemende stallen