Informatie
Acacialaan 37

Beste Bezoeker,

De kerststal die u nu ziet, daar zit geen bijzonder verhaal achter over de plek waar hij vandaan komt. Hij is gewoon gekocht in de lokale wereldwinkel twee jaar geleden, voor mijn moeder door mijn zus en mijzelf. Want dat was de droom van mijn moeder, meedoen aan de kerststallenroute. Elk jaar gaat ze op pad, de laatste jaren met Sjaakie, onze familieteckel, langs de kerststallen in het dorp. Want ooooh die lichtjes en de gezelligheid vindt ze toch zo leuk. Mams heeft iets met Kerst en lichtjes. Niet dat het hele huis helemaal versierd wordt met allerlei toeters en bellen, maar die lampjes...

Elk jaar zeiden we: Mam doe nou gewoon mee, maar het kwam er maar niet van. Nadat mijn zus en ik de kerststal gekocht hadden, hebben we haar direct aangemeld voor de route. De verrassing was dan ook groot toen we haar op een vertraagd verjaardagsfeestje (lockdown en zo) midden in de zomer een kerststal gaven, klaar om neergezet te worden. Afgelopen jaar was het eerste jaar om mee te doen en we hopen dat er nog vele volgen.

Wij hopen dat deze kerststal jullie als bezoekers net zoveel plezier bezorgt als mijn moeder en ik wil jullie dan ook namens de hele familie fijne feestdagen wensen!

Lisette, namens de familie Verwoerd


Naar deelnemende stallen