Deelnemende stallen: informatie over Heemskerklaan 25


De Wintertuin Experience presenteert dit jaar een prachtige kerststal uit Baarn.

Deze bijzondere kerststal is ontworpen en gemaakt aan het Baarnse Melkpad. Tijdens de Ladies Night op 11 november 2017 is dit schilderij gemaakt door de dames van deze straat in het centrum van Baarn. Het schilderij is opgebouwd uit 36 canvasdoeken, waar de organisatie van tevoren de afbeelding met blauwe lijnen had opgezet. Om eenheid te creŽren, werden de vlakken die blauw geverfd moesten worden, voorzien van een blauwe stip. De overige vlakken konden naar eigen inzicht worden ingekleurd. Behalve de organisatie was niemand op de hoogte van de uiteindelijke afbeelding. U kunt zich voorstellen dat het samengevoegde eindresultaat een mooie afsluiting was van deze belevingsvolle Ladies Night!

Het team van de Wintertuin Experience vindt het ontzettend leuk om deze kerststal dit jaar te kunnen laten zien aan de gevel van de Wintertuin. Een plek die ook vol zit met belevingen en bijzondere ervaringen!

Ook namens de Ladies van het Melkpad wenst het team van Wintertuin Experience u een fantastische kerst en een betekenisvol 2020 toe!

www.wintertuinexperience.nl

Terug naar overzicht