Informatie
Heemskerklaan 25

De Wintertuin Experience presenteert dit jaar het eigen team in een corona-proof kerststal. Deze bijzondere kerststal laat zien waar de Wintertuin Experience voor staat: verbinding, beleving en plezier in de bijzondere en unieke omgeving van de botanische kas uit 1915.

We willen graag iedereen deze bijzondere plek – niet voor niks een Rijksmonument – zelf laten beleven, maar helaas mogen we u dit jaar vanwege de coronacrisis niet binnen uitnodigen in de Wintertuin. Ook het Cantonspark is nog tot aan de Kerst gesloten voor publiek vanwege de uitgebreide renovatie die het park op dit moment ondergaat. We hopen daarom u met deze kleine blik naar binnen – ook al hangt deze blik dan buiten aan het hek – iets te laten zien van het unieke karakter van dit prachtige gebouw. En we nodigen u graag uit het Cantonspark in het nieuwe jaar te komen bezoeken, als het na de renovatie weer opnieuw prachtig is geworden!

Het vaste team van de Wintertuin Experience is in de kerststal vertegenwoordigd, onder de palmboom die middenin de Wintertuin staat. Niet voor niks kozen we ervoor ons eigen team in de kerststal te laten zien: zonder dit team zou de Wintertuin Experience niet zijn wat het nu is, een open gebouw waar mensen kunnen genieten van beleving en historie. We zijn ontzettend trots op dit team, waarmee we samen deze unieke plek opnieuw hebben opgebouwd! In de kerststal kunt u herkennen: Lied Borgman, Marlouk Koperberg, Wendy Buijsse, Ilse Koffrie, Ren้ Dijk, en oprichters Karen Sikkema en Michiel van Eunen met hun kinderen Nova & Luka. En met heel veel dank aan Kinderboerderij Canton voor het uitlenen van Luna de geit!

Het team van Wintertuin Experience wenst u een fantastische Kerst en een betekenisvol 2021 toe!


www.wintertuinexperience.nl

Terug naar overzicht