Deelnemende stallen: informatie over Eikenweg 5


Wij hebben verschillende materialen gebruikt. Het dak is hergebruikt van het kinderspeelhuis van onze jongste kinderen. Daarbovenop takken gedaan met erdoorheen blauwe lampjes, net als de lucht of sterrenhemel.
De achterkant is van een oude schuttingdeur gemaakt. Binnenin bevindt zich een verhoging waardoor het kerststalletje droog blijft en van de grond is.
We hebben verder plasticfolie gebruikt om zoveel mogelijk zicht te hebben en zodat het ook waterdicht is.
Het stalletje, kerstbeelden en aanvullende materialen zijn in diverse winkels aangeschaft.

Het is de eerste jaar dat we hier aan meedoen, dus we kijken hoe we dit nog verder willen gaan uitbreiden. We hopen dat de bezoekers hier net zo van gaan genieten zoals wij nu ook doen met de hele aanloop eraan vooraf.

Fam. Van Velden





Terug naar overzicht